PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Hovädzí steak „ Barbecque“ s opečeným chlebom
|
|
Spracoval(a) : Janka Blahová
Dátum : 13.11.2008 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Mäso nakrájame na porcie, z obdivoch strán okoreníme farebným korením a soľou. Steaky opečieme na oleji z obidvoch strán. Spoločne so steakom na panvici restujeme na polovice nakrájané šampiňóny, ktoré ochutíme provensálskymi bylinami. Šampiňóny odložíme na bok. Steak podložíme plátkami chleba a pomaly dopečieme v rúre pri teplote 160 C. Chlieb sa opečie a zároveň nasiakne vynikajúcu šťavu zo steaku. Poukladáme na tanier spoločne so šampiňónmi, pridáme Hellmann´s Kečup Bavaria a podávame s čerstvo nakrájanou zeleninou. ( 4 porcie ) 800 g Hovädzia sviečková 80 g Olej 400 g Hellmann´s Kečup Bavaria 200 g Šampiňóny čerstvé 4 g Korenie Provensálske byliny 4 g Korenie farebné 4 g Soľ ½ bochník Tmavý chlieb(vhodný je už krájaný)
Diskusia k článku:
sorry ale Barbeque sa nerobi na panvici s olejom ale na grile a nepodava sa s kecupom ale s Barbeque omackou/marinadou. Neregistrovaný - sunflower, 14.11.2008 22:17 lenze tu ide o reklamu, chapes ;) Neregistrovaný - elle, 16.11.2008 18:39 hehe, že aj konkrétny tip kečupu :))) A čo tak namiesto steaku napísať hrubý plátok, slečna? Neregistrovaný - ja, 2.2.2009 06:48, jajaja(`na`)centrum.sk,
|
|
|