lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Milka na horách!

  Spracoval(a) : VS
Dátum : 10.12.2008
späť
Späť

Poslať
 

Pokiaľ sa v zime chystáte na dovolenku, či lyžovačku, máme pre vás zaujímavý tip. Obľúbená značka Milka prináša v tomto roku na slovenské hory pre malých aj veľkých lyžiarov športovo – zábavný program Milka Funpark plný zábavy, hier a množstva tej najjemnejšej alpskej čokolády. Zimná zábava s Milkou odštartuje na slovenských lyžiarskych svahoch už v januári 2009.

Športovo-zábavné víkendy Milka Funpark odštartujú na Slovensku už 24. januára 2009. V priebehu 7 víkendov bude na malých aj veľkých lyžiarov v areáli Milka Funpark čakať množstvo zábavných atrakcií, ktoré preveria ich zručnosti, silu a hravosť. Všetci milovníci zimných športov si budú môcť vyskúšať strieľanie snehovou guľou na cieľ z obrieho praku, púšťanie špeciálneho draka (kiting) a snehový skateboard. Deti si budú môcť zajazdiť na skútri, zasúťažiť v behu na bungee lane alebo si poskladať veľké puzzle. Pre tých, ktorí si už dlho chceli vyskúšať jazdu na snowboarde, ale doteraz ešte nenašli odvahu, bude k dispozícii zapožičanie snowboardu a nácvik pod dohľadom skúseného inštruktora. V priebehu zimných radovánok sa návštevníci budú môcť kedykoľvek zahriať čajom, kávou Jacobs, osviežiť sa nápojom Tang, zamaškrtiť si na obľúbenej čokoláde Milka alebo si na chvíľku odpočinúť na pripravených ležadlách. Milka Funpark príde všetkých milovníkov zimných aktivít potešiť na Štrbské Pleso, Roháče – Spálená dolina, do Snow Paradise Veľká Rača Oščadnica, Jasenskej doliny, Jasnej Nízke Tatry, stredísk Skicentrum – Vrátna a Park Snow Donovaly. Kto príde do Milka Funparku, určite neoľutuje. Veď stačí len málo, prineste si so sebou dobrú náladu, množstvo pozitívnej energie a zažijete spolu s Milkou neopakovateľné zimné zážitky.
 

Milka je symbolom toho najlepšieho, čo môžu alpské krajiny ponúknuť, a preto sa nemožno čudovať, že má blízko aj k lyžovaniu. Okrem nádejných talentov každoročne podporuje aj vrcholových lyžiarov. Ženský lyžiarsky Milka tím bude počas tohtoročného Svetového šampionátu 08/09 reprezentovať pätica tých najlepších - Michaela Kirchgasserová, Maria Rieschová, Tina Mazeová, Ingrid Jaquemodová a úspešná česká lyžiarka Šarka Záhrobská.

Viac informácií nájdete na webovej stránke www.milka.sk.


Tourplan Milka 2008-2009

Jasná Nízke Tatry –Tatranská Lomnica      24.1. -  25.1. 2009
Roháče – Spálená dolina        31.1. – 1.2. 2009
Jasenská dolina        7.2. – 8.2. 2009
Štrbské Pleso         14.2. - 15.2. 2009
Skicentrum – Vrátna        21.2. – 22.2. 2009
Snow Paradise Veľká Rača Oščadnica      28.2. – 1.3. 2009
PARK SNOW Donovaly       7.3. – 8.3. 2009
 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!