PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 3 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 3 reakcií. |
|
|
Nedeľa, 22. December,
,
Dnes oslavuje Adela |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Pečený losos so švédskou omáčkou
|
|
Spracoval(a) : Janka
Dátum : 16.2.2009 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Suroviny (na 4 porcie):
600 g čerstvého lososa (očistený filet) 20 g korenia na ryby 3 ks limetky (alebo citróna) 50 ml olivového oleja 200 g majonézy Hellmann´s 100 g kyslej smotany 50 g Gurmánskej horčice Hellmann´s 50 g medu soľ, biele korenie 50 g kapary
Príprava:
Lososa nakrájame na porcie, ochutíme korením na ryby, limetkovou šťavou a upečieme na oleji do ružova. Majonézu Hellmann´s, kyslú smotanu, horčicu a med dôkladne premiešame, podľa potreby dochutíme soľou a korením a pridáme na drobno nasekané kapary. Jednotlivé porcie ryby zalejeme studenou omáčkou, ozdobíme rezom limetky a čerstvým kôprom. Najvhodnejšie podávame s pečenými zemiakmi so smotanou.
Diskusia k článku:
najvacsia sranda, ze tu Hellmann`s majonezu ani slovensku horcicu nedostat:D:D Neregistrovaný - , 16.2.2009 23:14
|
|
|