PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Kebab s toastom
Suroviny (na 4 porcie):
10 g petržlenovej vňate 1 cibuľa 15 g feferónov 600 g mletého mäsa 15 g kečupu Hellmann´s chilli, soľ, korenie 1 vajce 50 g rastlinného oleja 160 g tatárskej omáčky Hellmann´s
Príprava:
Petržlenovú vňať, cibuľu a feferóny nasekáme na drobno, zmiešane s mletým mäsom, ochutíme kečupom Hellmann´s, soľou a korením, pridáme vajce a dobre premiešame. Tvarujeme malé karbonátky a pečieme na panvici do zlata. Podávame s tatárskou omáčkou Hellmann´s a toastom alebo čerstvým pečivom. Tip: Rôzne varianty toastu vytvoríme tak, že plátky bieleho alebo tmavého chleba potrieme rastlinným tukom, ochutíme rôznym korením alebo bylinkami a opečieme.
Diskusia k článku:
|
|
|