lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 26. December, , Dnes oslavuje Štefan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Fazuľkový nákyp

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 26.7.2001
späť
Späť

Poslať
 

500g mladej fazuľky, 80g masla, 40g polohrubej múky, 1 ½ šálky mlieka, hrsť strúhaného parmezánu, ementálu alebo čedaru, plná lyžica strúhanky, 4 bielky

Z mladej fazuľky odstránime vlákna a odkrojíme konce. Potom ju dáme do vriacej vody v odkrytej nádobe a uvaríme. Po scedení ju oblejeme studenou vodou, aby si zachovala sviežu zelenú farbu, a na troche masla podusíme. Medzitým pripravíme z 50g masla, múky a mlieka primerane hustý bešamel, do studeného postupne vmiešame žĺtky a pokrájanú fazuľku, primiešame strúhanku, strúhaný syr a ľahko vmiešame hustý sneh z bielkov. Nákypovú formu z ohňovzdorného porcelánu vymastíme maslom, naplníme do ¾ nákypom, uhladíme a pomaly pečieme v rúre asi 20 minút. Nákyp podávame teplý.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!