Barcelonske kurča
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 11.10.2001 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
1 kurča, 50g masla, 20g múky, mletá červená paprika, soľ, čierne korenie, 50g cibule, 300g rajčiakov, 200g zelenej papriky, 1dl červeného vína, cesnak
Kurča nakrájame na porcie, osolíme, okoreníme, opaprikujeme, obalíme v múke a opečieme na horúcom masle. Na tuku opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a na rezance pokrájanú zelenú papriku. Opraženú papriku zalejeme vodou, pridáme porcie kurčaťa a dusíme nie celkom do mäkka. Po desiatich minútach pridáme nakrájané rajčiaky, rozotrené strúčiky cesnaku, víno a všetko spolu podusíme do mäkka.
Diskusia k článku:
|