lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 21. December, , Dnes oslavuje Bohdan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Mafiny

  Spracoval(a) : Dušan
Dátum : 15.11.2010
späť
Späť

Poslať
 

Jednoduché cesto vymiešam z 340 g hladkej múky, 1 lyžice kakaa, 1 a 1/2 lyžičky prášku do pečiva a štipky soli.

Zvlášť vyšľahám 2 vajcia, asi 120 g práškového cukru, 7 lyžíc oleja a 200 ml acidofilného mlieka.

Do tekutej zmesi opatrne vareškou vmiešam suché prísady a na záver ešte nasekanú čokoládu alebo čokokúsky (chocolate chips).

Do mafinového plechu s 12 jamkami rozdelím papierové košíčky a do nich rozdelím asi polovicu cesta, stačí do 2/3 každej jamky (lebo koláčiky pri pečení narastú).

Mafiny pečiem pri 180 °C asi 25 minút. Rovnako spracujem aj druhú časť cesta.

 

www.culinaria.sk

foto: Dušan Křistek 

 


Diskusia k článku:

kedy sa uz prestanete gramikovat a date to v decilitroch
Neregistrovaný - cukrarka a pekarka, 15.11.2010 10:29, cukr(`na`)gmail.com
Neskúšala si aj s ovocím?
Neregistrovaný - Awe, 15.11.2010 12:52
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!