lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Crostini

  Spracoval(a) : Dušan
Dátum : 18.11.2010
späť
Späť

Poslať
 

Pripravujem ich zo starších rožkov alebo bagety, ktoré nakrájam na kolieska a potriem olúpaným cesnakom.

Navrch poukladám nadrobno nasekané paradajky premiešané so sušenou bazalkou alebo oreganom, strúhaným parmezánom, soľou, korením a trochou olivového oleja.

Občas k tomu všetkému pridám ešte pesto alebo nasekané olivy, crostini poukladám na plech a zapečiem v rúre pri 200 °C (funkcia gril) na najvyššej koľajničke.

 

www.culinaria.sk

foto: Dušan Kristek


Diskusia k článku:

Pre mna su kalnde veci v tomto roku tieto:- Vinaren Fine Bouche Bratislava- Shtoor- Rozmach all you can eat podnikov v BA- Zlepsenie na vianocnych trhoch v BA- Slovak food festival na hrade- Vznik pivarni na urovni v BA Sladovna, Beer palace, Bratislavsky mestiansky pivovarCelkovo vitam pomaly, ale predsa pozitivny progres gastronomie v BA. Je to este stale ospale, ale je to citit.
Neregistrovaný - DeBGjJAkaJa, 29.2.2012 09:49, 838004331(`na`)qq.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!