PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Crostini
|
|
Spracoval(a) : Dušan
Dátum : 18.11.2010 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Pripravujem ich zo starších rožkov alebo bagety, ktoré nakrájam na kolieska a potriem olúpaným cesnakom.
Navrch poukladám nadrobno nasekané paradajky premiešané so sušenou bazalkou alebo oreganom, strúhaným parmezánom, soľou, korením a trochou olivového oleja.
Občas k tomu všetkému pridám ešte pesto alebo nasekané olivy, crostini poukladám na plech a zapečiem v rúre pri 200 °C (funkcia gril) na najvyššej koľajničke.
www.culinaria.sk
foto: Dušan Kristek
Diskusia k článku:
Pre mna su kalnde veci v tomto roku tieto:- Vinaren Fine Bouche Bratislava- Shtoor- Rozmach all you can eat podnikov v BA- Zlepsenie na vianocnych trhoch v BA- Slovak food festival na hrade- Vznik pivarni na urovni v BA Sladovna, Beer palace, Bratislavsky mestiansky pivovarCelkovo vitam pomaly, ale predsa pozitivny progres gastronomie v BA. Je to este stale ospale, ale je to citit. Neregistrovaný - DeBGjJAkaJa, 29.2.2012 09:49, 838004331(`na`)qq.com,
|
|
|