PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 3 reakcií. |
|
|
Nedeľa, 22. December,
,
Dnes oslavuje Adela |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Najnovšia kávová inšpirácia v štýle „Designed by Conran“ - Pre vašu dokonalú domácu kaviareň
|
|
Spracoval(a) : Danica
Dátum : 4.2.2011 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Predstavujeme vám najnovšie kávové doplnky plné jedinečných nápadov a exkluzívneho dizajnu pre dokonalú domácu kaviareň, aby sa z každej šálky vašej obľúbenej kávy stal skutočne slávnostný obrad. Všetky výrobky opäť navrhol jeden z najvýznamnejších svetových dizajnérov, Sir Terence Conran so synom Sebastiánom, a to výhradne pre spoločnosť Tchibo. Navyše, túto jedinečnú kávovú kolekciu nájdete vo svojom obľúbenom Tchibo obchode ako stály sortiment. V predaji v Tchibo obchodoch v Bratislave v Avione, obchodnej galérii Eurovea, v nákupnom centre Optima v Košiciach a najnovšie aj v bratislavskom Auparku.
Šálky na cappuccino
Termoska z ušľachtilej ocele
Cukornička
Kanvička na mlieko
Napeňovač mlieka
...
Vedeli ste, že:
- nie je káva ako káva? Z množstva druhov kávovníka triedy rubiace a radu coffe sa v skutočnosti používajú dva druhy: Arabica a Robusta. Arabica je jemnejšia a predstavuje celých 60 percent celosvetovej produkcie kávy. Robusta sa na svetovej výrobe podieľa sotva 40timi percentami.
- veľa druhov kávy sa predáva ako zmes z rôznych krajín? V špecializovaných predajniach však môžete dostať aj kávu z jedného druhu zŕn.
- najvyššia kvalita už hotovej kávy sa dá dosiahnuť iba zo zrnkovej kávy, ktorá sa tesne pred uvarením čerstvo zomelie?
- z takto kvalitne spracovanej kávy nie je žiadny problém pripraviť si vynikajúcu šálku kávy hoci aj doma? Napríklad svetoznáme espreso, ktoré sa vyznačuje krémovou penou a je určené na konzumáciu na jedno vypitie ako záverečná bodka po dobrom jedle alebo tiež počas dňa.
- v každom Tchibo obchode Vám špeciálne školený personál profesionálne poradí, ako si zomlieť svoju obľúbenú kávu tak, aby sa pri jej príprave dokonale rozvinuli všetky jej jedinečné vlastnosti?
- pri príprave kávy nemožno nepodceňovať mlieko? Nielen káva, ale aj mlieko musí byť kvalitné, správne zahriate a mliečna pena našľahaná - čo milovníci cappuccina isto dobre vedia.
- pokiaľ je vaša obľúbená šálka z porcelánu, máte vyhraté? Pre podávanie kávy sa tento materiál obzvlášť hodí, pretože ľahšie udržuje teplotu kávy. Niekoľko inšpirácií nájdete aj v najnovšej kávovej kolekcii.
- pomletú kávu treba skladovať v špeciálnej dóze bez prístupu vzduchu, v chlade a v suchu (vhodná je napríklad chladnička)?
Diskusia k článku:
|
|
|