lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Inšpirujte sa a vyskúšajte nasledujúce recepty Hellmann’s Inspire:

  Spracoval(a) : Marcela
Dátum : 17.3.2011
späť
Späť

Poslať
 

Šťavnaté kuracie plátky Hellmann's
Potrebné ingrediencie pre 4 porcie:
500 g kuracích pŕs
korenie, soľ
4 lyžice tatárskej omáčky Hellmann's
2 strúčiky cesnaku
hladkú múku na obalenie kuracích pŕs
4 lyžice oleja na vyprážanie

Kuracie prsia nakrájajte na 2 cm hrubé plátky, osoľte a okoreňte. Premiešajte mäso s tatárskou omáčkou Hellmann's a s prelisovaným cesnakom. Mäso môžete na 30 minút uložiť do chladničky - bude potom krehkejšie a šťavnatejšie. Plátky kuracích pŕs potom zľahka obaľte z oboch strán v múke, rozohrejte panvicu s olejom a plátky osmažte z oboch strán dozlatista.

Krehké bravčové kotlety Hellmann's
Potrebné ingrediencie pre 4 porcie:
4 bravčové kotlety
4 lyžice majonézy Hellmann's
 2 cibule
korenie, soľ
nastrúhaný parmezán na posypanie      

Kotlety dôkladne naklepte, osoľte, okoreňte a potom ich posypte kolieskami nakrájanej cibule. Následne potrite mäso a cibuľu majonézou Hellmann's a posypte nastrúhaným parmezánom. Takto pripravené mäso pečte vo vopred rozohriatej rúre na 190 - 200 ° C po dobu 25 minút dozlatista.


                                                                            

Gratinovaný losos Hellmann's
Potrebné ingrediencie pre 4 porcie:
4 filety lososa cca 150 g
200 g kukuričných lupienkov
4 plátky toastového chleba
4 lyžice tatárskej omáčky Hellmann's
1 lyžica plnotučnej horčice                       
parmezán
listový petržlen
soľ, korenie

Lososa ochutíme soľou a korením. Plech vystelieme papierom na pečenie a položíme naň lososa. Všetky suroviny spolu zmixujeme v mixéri do hladkej hmoty. Túto zmes nanesieme na jednotlivé porcie ryby a dáme zapiecť do vyhriatej rúry na 180 ° C cca 12 minút. Môžeme podávať so zeleninovým šalátom.
TIP: Lososa môžete nahradiť akýmkoľvek filé z bielych rýb (treska, pstruh, atď). V prípade, že doma nemáte kukuričné lupienky, pridajte do zmesi, ktorá sa nanáša na rybu kúsky pečiva navyše.

 

Zapečená Ciabatta Hellmann's
Potrebné ingrediencie pre 4 porcie:
1 ks ciabatty
100 g nivy
1 stredne veľká hruška
8 plátkov chudej slaniny
hrsť vlašských orechov
3 lyžice tatárskej omáčky Hellmann's
1 lyžica medu
sekaná pažítka

Pečivo rozrežeme na 4 plátky a opečieme v rúre nasucho.
Z tatárskej omáčky, medu a pažítky pripravíme dresing, ktorým potrieme pečivo a rozložíme plátky nivy, slaniny a dáme zapiecť na 180 ° C, aby sa syr roztiekol a slanina zosklovatela. Hrušku nakrájame na tenké plátky a ozdobíme ňou jednotlivé porcie, ktoré posypeme orechmi.

TIP: Okrem ciabatty môžete použiť staršie pečivo, ktoré nájdete doma. Pozdĺžne rozrezané rožky, alebo toastový chlieb, dokonca aj starší rascový chlieb chutí v tejto kombinácii excelentne.

 


Diskusia k článku:

Domain-name dzentlmen.sk Admin-id ANEJ-0469 Admin-name Andrej Kesely ma LOCATION na Lady.sk !!! BACHAAAAAAAAAAAAAA !
Neregistrovaný - ccc, 19.3.2011 10:21
Dnešné "moderné" gazdinky sú učené do všetkého napchať majonézu, egalizovať chuť jedla, nikto nezistí, z čoho to bolo uvarené. To už naozaj môžeme jesť tie amarouny...
Neregistrovaný - VyskocenaPlatnicka, 12.5.2011 09:50
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!