PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Inšpirujte sa a vyskúšajte nasledujúce recepty Hellmann’s Inspire:
|
|
Spracoval(a) : Marcela
Dátum : 17.3.2011 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Šťavnaté kuracie plátky Hellmann's Potrebné ingrediencie pre 4 porcie: 500 g kuracích pŕs korenie, soľ 4 lyžice tatárskej omáčky Hellmann's 2 strúčiky cesnaku hladkú múku na obalenie kuracích pŕs 4 lyžice oleja na vyprážanie
Kuracie prsia nakrájajte na 2 cm hrubé plátky, osoľte a okoreňte. Premiešajte mäso s tatárskou omáčkou Hellmann's a s prelisovaným cesnakom. Mäso môžete na 30 minút uložiť do chladničky - bude potom krehkejšie a šťavnatejšie. Plátky kuracích pŕs potom zľahka obaľte z oboch strán v múke, rozohrejte panvicu s olejom a plátky osmažte z oboch strán dozlatista.
Krehké bravčové kotlety Hellmann's Potrebné ingrediencie pre 4 porcie: 4 bravčové kotlety 4 lyžice majonézy Hellmann's 2 cibule korenie, soľ nastrúhaný parmezán na posypanie
Kotlety dôkladne naklepte, osoľte, okoreňte a potom ich posypte kolieskami nakrájanej cibule. Následne potrite mäso a cibuľu majonézou Hellmann's a posypte nastrúhaným parmezánom. Takto pripravené mäso pečte vo vopred rozohriatej rúre na 190 - 200 ° C po dobu 25 minút dozlatista.
Gratinovaný losos Hellmann's Potrebné ingrediencie pre 4 porcie: 4 filety lososa cca 150 g 200 g kukuričných lupienkov 4 plátky toastového chleba 4 lyžice tatárskej omáčky Hellmann's 1 lyžica plnotučnej horčice parmezán listový petržlen soľ, korenie
Lososa ochutíme soľou a korením. Plech vystelieme papierom na pečenie a položíme naň lososa. Všetky suroviny spolu zmixujeme v mixéri do hladkej hmoty. Túto zmes nanesieme na jednotlivé porcie ryby a dáme zapiecť do vyhriatej rúry na 180 ° C cca 12 minút. Môžeme podávať so zeleninovým šalátom. TIP: Lososa môžete nahradiť akýmkoľvek filé z bielych rýb (treska, pstruh, atď). V prípade, že doma nemáte kukuričné lupienky, pridajte do zmesi, ktorá sa nanáša na rybu kúsky pečiva navyše.
Zapečená Ciabatta Hellmann's Potrebné ingrediencie pre 4 porcie: 1 ks ciabatty 100 g nivy 1 stredne veľká hruška 8 plátkov chudej slaniny hrsť vlašských orechov 3 lyžice tatárskej omáčky Hellmann's 1 lyžica medu sekaná pažítka
Pečivo rozrežeme na 4 plátky a opečieme v rúre nasucho. Z tatárskej omáčky, medu a pažítky pripravíme dresing, ktorým potrieme pečivo a rozložíme plátky nivy, slaniny a dáme zapiecť na 180 ° C, aby sa syr roztiekol a slanina zosklovatela. Hrušku nakrájame na tenké plátky a ozdobíme ňou jednotlivé porcie, ktoré posypeme orechmi.
TIP: Okrem ciabatty môžete použiť staršie pečivo, ktoré nájdete doma. Pozdĺžne rozrezané rožky, alebo toastový chlieb, dokonca aj starší rascový chlieb chutí v tejto kombinácii excelentne.
Diskusia k článku:
Domain-name dzentlmen.sk Admin-id ANEJ-0469
Admin-name Andrej Kesely
ma LOCATION na Lady.sk !!!
BACHAAAAAAAAAAAAAA ! Neregistrovaný - ccc, 19.3.2011 10:21 Dnešné "moderné" gazdinky sú učené do všetkého napchať majonézu, egalizovať chuť jedla, nikto nezistí, z čoho to bolo uvarené.
To už naozaj môžeme jesť tie amarouny... Neregistrovaný - VyskocenaPlatnicka, 12.5.2011 09:50
|
|
|