Na prípravu potrebujeme:
· Kuracia debrecínka značky HYZA
· 5 - 6 šampiňónov
· 1 menšia cukina
· 1 cibuľa
· 1 zelená paprika
· 1 rajčina
· 2 vajcia
· 1 PL olivového oleja
· soľ (podľa chuti)
· mleté čierne korenie (podľa chuti)
· Pšeničné alebo Celozrnné rožteky značky Penam
Ako na to:
1. Šampiňóny a zeleninu očístíme a nakrájame na väčšie kusy (rajčinu a cibuľu na mesiačiky). Šunku nakrájame na tenšie pásiky.
2. Pripravenú zeleninu, šampiňóny a šunku zľahka opečieme na olivovom oleji (určenom pre teplú kuchyňu) dozlatista. Nakoniec panvicu zalejeme 2 rozmiešanými vajíčkami. Necháme zapiecť.
3. Jesennú omeletu servírujeme s Pšeničnými alebo Celozrnnými rožtekmi značky Penam.