lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 21. December, , Dnes oslavuje Bohdan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pečené kura so zapekanou tekvicou a rukolovým šalátom

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 22.12.2011
späť
Späť

Poslať
 

Potrebujeme:

1 kura

1 stredne veľká žltá tekvica

2 väčšie cibule

olej, soľ, korenie

 

Šalát:

200 g rukoly

200 g cherry paradajok

1 menšia červená cibuľka

parmezán

tekvicový olej

vlašské orechy

soľ, korenie, citrónová šťava

 

Postup:

Dobre umyté kura posolíme a pokoreníme zo všetkých strán. Očistíme tekvicu od jadierok a nakrájame na väčšie kocky a spolu s cibuľou, ktorú nakrájame na mesiačiky, vložíme do zapekacej misy. Na vrch položíme kura, prikryjeme alobalom a pečieme 45 minút pri teplote 200°C. Potom odstránime fóliu a pečieme dozlatista.

 

Šalát:

Rukolu dôkladne umyjeme a precedíme. Zmiešame s cherry paradajkami a s červenou cibuľkou nakrájanou na jemné plátky. Na dresing si zmiešame tekvicový olej, soľ, korenie podľa chuti a citrónovú šťavu.

Všetko spolu premiešame a dozdobíme vlašskými orieškami a hoblinami parmezánu.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!