PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Pošírovaný losos na bylinkách s maslovou remuládou
|
|
Spracoval(a) : Monika
Dátum : 11.4.2012 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Recepty šéfkuchára Ľubomíra Herka
Ingrediencie potrebné na prípravu 4 porcií:
- 600 g filet lososa
- ½ litra suchého bieleho vína
- Mix byliniek (oregano, bazalka, tymián, rozmarín)
- 200 g masla (82% obsah tuku)
- Bio citrón (aby sa mohla použiť aj kôra)
- 2 dcl zeleninového vývaru
- Soľ
- Čierne korenie
Príprava:
Lososa umyjeme a osušíme. Do hrnca nalejeme vodu a víno v pomere 1:1, pridáme bylinky, soľ a čierne korenie. Do vínnej zmesi ponoríme lososa a začneme ho pošírovať – varíme ho maximálne dovtedy, kým zmes nedosiahne bod varu. Hrniec stiahneme zo sporáka, lososa necháme vylúhovať ešte asi 5 minút. Zohrejeme zeleninový vývar, do ktorého zašľaháme maslo a necháme zovrieť. Dochutíme soľou, nastrúhanou citrónovou kôrou a hotovou omáčkou prelejeme lososa.
Diskusia k článku:
|
|
|