lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pošírovaný losos na bylinkách s maslovou remuládou

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 11.4.2012
späť
Späť

Poslať
 

Recepty šéfkuchára Ľubomíra Herka

 

 

Ingrediencie potrebné na prípravu 4 porcií:


  • 600 g filet lososa
  • ½ litra suchého bieleho vína
  • Mix byliniek (oregano, bazalka, tymián, rozmarín)
  • 200 g masla (82% obsah tuku)
  • Bio citrón (aby sa mohla použiť aj kôra)
  • 2 dcl zeleninového vývaru
  • Soľ
  • Čierne korenie


 

Príprava:

Lososa umyjeme a osušíme. Do hrnca nalejeme vodu a víno v pomere 1:1, pridáme bylinky, soľ a čierne korenie. Do vínnej zmesi ponoríme lososa a začneme ho pošírovať – varíme ho maximálne dovtedy, kým zmes nedosiahne bod varu. Hrniec stiahneme zo sporáka, lososa necháme vylúhovať ešte asi 5 minút. Zohrejeme zeleninový vývar, do ktorého zašľaháme maslo a necháme zovrieť. Dochutíme soľou, nastrúhanou citrónovou kôrou a hotovou omáčkou prelejeme lososa.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!