lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 21. December, , Dnes oslavuje Bohdan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Baklažánový kaviár

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 25.4.2012
späť
Späť

Poslať
 

Baklažán      1 ks

Olivový olej  1 dcl

Pažítka        

Cibuľa          1 ks

Citrón           1 ks

Soľ

Korenie

 

Baklažán rozkrojíme po dĺžke, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme zakrytý alobalom 40 minút (180 °C).  Po upečení necháme vychladnúť, vydlabeme, dužinu nasekáme nadrobno, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, pažítku, dochutíme citrónovou šťavou, soľou, korením a za stáleho miešania pridávame olivový olej.

Podávame na plátkoch pečených zemiakoch.

 

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!