lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 21. December, , Dnes oslavuje Bohdan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ENRIQUE SÁNCHEZ

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 20.6.2012
späť
Späť

Poslať
 

Enrique Sánchez (37 rokov) sa narodil v meste Sevilla na juhu Španielska, v srdci Andalúzie. Táto oblasť je známa najrôznejšími druhmi jedál – od zeleniny cez mäso, morské plody až po syry. A možno práve preto podľahol láske k jedlu, jeho príprave a k umeniu si ho vychutnať.

V roku 1998 dokončil v Seville štúdium Cullinary College – kulinárskeho umenia, ktoré mu otvorilo bránu do sveta gurmánskych pôžitkov. Neskôr zbieral svoje odborné skúsenosti nielen v Španielsku, ale taktiež v Portugalsku alebo v USA.

 

V rámci osvety španielskej a predovšetkým andalúzskej kuchyne sa podieľal na mnohých gastronomických akciách. Gastronomické týždne organizoval okrem domovského Španielska aj v Dominikánskej republike, Mexiku, na Miami, v Seattli, Litve a v ďalších krajinách. Jednou zo špeciálnych akcií, na ktorých sa podieľal, boli takisto gastronomické týždne o jednej z najvyhlásenejších lahôdok španielskej kuchyne – jemnej sušenej šunke „Jamón Ibérico“. Kulinárske umenie s touto lahôdkou predvádzal napríklad v ďalekom Japonsku.

 

Enrique Sánchez je majstrom vo svojom obore a jeho umenie je oceňované aj za hranicami Španielska. V roku 2003 získal významné kulinárske ocenenie James Beard Foundation a „Hispanic Magazin“ ho označil za jedného z piatich najlepších španielskych šéfkuchárov v USA.

 

Dnes Enrique pracuje ako šéfkuchár v populárnom televíznom programe o varení s názvom “Cómetelo”. Často tak nielen svojim kuchárskym kolegom po celom svete predvádza ako tradičné, tak aj nové trendy španielskej kuchyne. A teraz nás prišiel aj na Slovensko presvedčiť, že najlepšie olivy sa v Španielsku zrodili.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!