lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
CHIAN MEI GAN - Globálna ambasádorka Rémy Martin

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 2.6.2013
späť
Späť

Poslať
 

  štrnásty rok zastáva Malajzijčanka Chian Mei Gan úlohu globálnej ambasádorky značky Rémy Martin.  Jej poslaním je šíriť filozofiu značky a zoznamovať zákazníkov aj odbornú verejnosť na celom svete s prémiovými koňakmi Fine Champagne.

S bohatými znalosťami o pôvode a príprave koňakov, Chian Mei Gan reprezentuje značku na dôležitých medzinárodných podujatiach. S nadšením zasväcuje do tradičných aj moderných rituálov servírovania, degustácie či párovania koňakov s vybranými lahôdkami. „Pitie koňaku už dávno nie je záležitosťou znalcov, naopak dnes sa pokladá za súčasť životného štýlu mužov aj žien. Koňaky Rémy Martin sa pre svoju výraznú harmonickú chuť stále častejšie podávajú ako aperitív, digestív či súčasť miešaných kokteilov,“ tvrdí Chian Mei Gan.

Chian Mei Gan vyštudovala jazyky a medzinárodný obchod na Univerzite v Bordeaux. Potom štyri roky pôsobila v marketingu značky Rémy Martin. Zo začiatku sa venovala komunikácii s médiami a organizácii VIP návštev do francúzskeho sídla značky. Má zásluhu aj na oživení webových stránok a oslovení nových priaznivcov „Fine Champagne“ koňakov. Ambasádorkou značky bola vymenovaná predovšetkým pre svoje pracovné úspechy i vášeň pre kvalitné koňaky.

Chian Mei Gan pochádza síce z Malajzie, ale už viac ako dvadsať rokov žije vo Francúzsku a sama sa označuje predovšetkým za ambasádorku francúzskeho životného štýlu. Nové impulzy pre svoju prácu nachádza aj v hudbe a výtvarnom umení.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!