Kuracie rezance s kokteilovými rajčinami a smotanou
Čas prípravy: 15 minút
Čas verenia: 20 minut
Čo potrebujete:
600g kurací pŕs
3 lyžice olivového oleja
200g kokteilových rajčín
20ml smotany
1 kalíšok Maggi gurmánskeho zeleninového bujónu
Postup:
Kuracie prsia nakrájame na rezance a ošmahneme na olivovom oleji. Pridáme na polovicu nakrájané koktejkolé rajčiny a jeden kalíšok Maggi gurmánskeho zeleninového bujónu. Prilejeme smotanu a krátko prehrejeme. Podávame napríklad s ryžou.
Kuracie rizoto
Čas prípravy: 10 minút
Čas varenia: 20 minút
Čo potrebujeme:
250g ryže
1 cibuľu
200g zeleninovej zmesi
200g kuracích pŕs
2 PL sójovej omáčky
Ogerano
Soľ
Strúhaný syr
1 kalíšok Maggi Gurmánskeho kuracieho bujónu
Postup:
Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na rozpálenom oleji. Pridáme mäso nakrájané na rezance a chvíľu restujeme. Potom pridáme zeleninovú zmes a všetko spolu ďalej pár minút restujeme. Dochutíme sójovou omáčkou a 1 kalíškom Maggi Gurmánskeho kuracieho bujónu. Podlejeme vodou, pridáme ryžu a dusíme 15-20 minút. Podávame posypané syrom.
Kuracie rezance s kapustou
Čas prípravy: 15 minút
Čas varenia: 20 minút
Čo potrebujeme:
600g kuracích pśr
50g kapusty
3PL olivového oleja
1 cibuľu
1 kalíšok Maggi Gurmánskeho zeleninového bujónu
Postup:
Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme na panvici na olivovom oleji. Pridáme na rezance nakrájané kuracie prsia, nakrájanú kapustu a 1 kalíšok Maggi Gurmánskeho zeleninového bujónu a usmažíme domäkka. Podávame s ryžou alebo zemiakmi.