lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kuracie trikrát inak

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 1.8.2012
späť
Späť

Poslať
 

Kuracie rezance s kokteilovými rajčinami a smotanou

 

Čas prípravy: 15 minút

Čas verenia: 20 minut

Čo potrebujete:

600g kurací pŕs

3 lyžice olivového oleja

200g kokteilových rajčín

20ml smotany

1 kalíšok Maggi gurmánskeho zeleninového bujónu

Postup:

Kuracie prsia nakrájame na rezance a ošmahneme na olivovom oleji. Pridáme na polovicu nakrájané koktejkolé rajčiny a jeden kalíšok Maggi gurmánskeho zeleninového bujónu. Prilejeme smotanu a krátko  prehrejeme. Podávame napríklad s ryžou.

 

 

Kuracie rizoto

 

Čas prípravy: 10 minút

Čas varenia: 20 minút

Čo potrebujeme:

250g ryže

1 cibuľu

200g zeleninovej zmesi

200g kuracích pŕs

2 PL sójovej omáčky

Ogerano

Soľ

Strúhaný syr

1 kalíšok Maggi Gurmánskeho  kuracieho bujónu

Postup:

Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na rozpálenom oleji. Pridáme mäso nakrájané na rezance a chvíľu restujeme. Potom pridáme zeleninovú zmes a všetko spolu ďalej pár minút restujeme. Dochutíme sójovou omáčkou a 1 kalíškom Maggi Gurmánskeho kuracieho bujónu. Podlejeme vodou, pridáme ryžu a dusíme 15-20 minút. Podávame posypané syrom.

 

 

Kuracie rezance s kapustou

 

Čas prípravy: 15 minút

Čas varenia: 20 minút

Čo potrebujeme:

600g kuracích pśr

50g kapusty

3PL olivového oleja

1 cibuľu

1 kalíšok Maggi Gurmánskeho zeleninového bujónu

Postup:

Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme na panvici na olivovom oleji. Pridáme na rezance nakrájané kuracie prsia, nakrájanú kapustu a 1 kalíšok Maggi Gurmánskeho zeleninového bujónu a usmažíme domäkka. Podávame s ryžou alebo zemiakmi.

 

 

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!