lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nový Pur Pure & Natural zaručí čistotu, lesk a sviežu kvetinovú vôňu

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 14.8.2012
späť
Späť

Poslať
 

Umývanie riadu je pre väčšinu ľudí skôr nutnosťou než radosťou. Ako si túto činnosť spríjemniť a potešiť svoje zmysly? Spoločnosť Henkel Slovensko prichádza s novým radom prostriedkov na ručné umývanie riadu Pur Pure & Natural, ktorý je inšpirovaný podmanivými vôňami celého sveta. Svoju domácnosť tak môžete prevoňať vznešenosťou magnólií, vzácnou vôňou exotickej čiernej orchidey či sviežosťou kvetu citrónovníka. Každá kvapka vytvára bohatú penu pre extra silný odmasťovací účinok a oslnivý lesk.

Odstránenie mastnoty s minimálnym úsilím

Nové prostriedky Pur Pure & Natural určené na ručné umývanie riadu účinne rozpúšťajú mastnotu a pomáhajú ju odstrániť s minimálnym úsilím. Sú vhodné na umývanie všetkých typov riadu a kuchynských potrieb, rovnako ako na čistenie kuchynských spotrebičov a pracovných plôch. Je jedno, či umývate sklo, porcelán, umelú hmotu, oceľ alebo striebro, vždy dosiahnete výsledok perfektnej čistoty a lesku. Navyše, svieže vône inšpirované tromi exotickými kvetmi prevoňajú celú vašu domácnosť. 

Pur Pure & Natural Magnolia je inšpirovaný jednou z najvznešenejších kvetín, ktorá je často označovaná ako „vôňa juhu“. Nádherné kvety magnólií sa vyznačujú bohatou očarujúcou vôňou, ktorá počas umývania riadu prevonia vašu kuchyňu a oživí spomienky na stredomorské leto.

 

 

 

Pur Pure & Natural Black Orchid našiel svoju inšpiráciu v jednom z najvzácnejších kvetov. Čierna orchidea sa pýši luxusnou a zmyselnou vôňou, ktorá patrí k tým najžiadanejším na svete. Vďaka nej sa z umývania riadu stane výnimočná činnosť - ocitnete sa na exotických miestach, ďaleko od každodennej rutiny.

 

 

 

Pur Pure & Natural Lemon Flower vnesie do každodenného života nádych exotickej sviežosti. Čerstvá a osviežujúca citrusová vôňa si vaše zmysly omotá okolo prsta a naplní kuchyňu pozitívnou energiou, takže umývanie riadu bude raz – dva hotové.

 

 

 

 

Ako správne dávkovať prostriedky Pur?

Kto preferuje umývanie pod tečúcou vodou, mal by dávkovať prostriedok tak, aby špongia na riad po stlačení penila. Pokiaľ umývate riad vo vodnom kúpeli, tak by ste mali najskôr napustiť vodu a až potom pridať čistiaci prostriedok. Na hladine by mala byť neustále súvislá vrstva peny a nemali by sa na nej tvoriť mastné oká. Pokiaľ použijete veľké množstvo čistiaceho prostriedku, môže sa vytvoriť príliš veľa peny, kvôli ktorej riad pomalšie schne. Najskôr vždy opláchnite poháre, taniere a príbory, potom silno znečistený riad. Nakoniec umyte hrnce. Pokiaľ si nie ste istí, všetky informácie o dávkovaní nájdete na zadnej strane každého čistiaceho prípravku.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!