PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 4 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 2 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 02. Január,
,
Dnes oslavuje Alexandra |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Kurča pikant
|
|
Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 11.11.2001 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Kurča očistíme, umyjeme, zvonka aj zvnútra osolíme a necháme chvíľu odležať. Prsia a stehná prešpikujeme kúskami slaniny a kúsok slaniny vložíme aj do brucha kurčaťa. Na oleji opečieme na kocky pokrájanú slaninu, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a spolu opražíme. Potom pridáme nové korenie, bobkový list, víno a trochu vývaru z kostí. Nakoniec vložíme kurča, prikryjeme a dusíme. Pred dokončením dáme na kurča kúsky masla a neprikryté ho dopečieme dočervena. Šťavu precedíme.
Diskusia k článku:
|
|
|