PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Recepty zo Spiša: Pamula - Goralský puding
|
|
Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 31.10.2012 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Potrebujeme:
500 g sušených hrušiek
2 l vody
250 g pšenično- ražnej múky
2 lyžice včelieho medu
1 lyžica cukru
1 lyžica hrozienok
Príprava:
Hrušky opláchneme a uvaríme vo vode s cukrom, kým nezmäknú. Do vody pridáme múku a za stáleho miešania uvaríme redšiu kašu. Do uvarenej kaše (pudingu) pridáme med, uvarené hrušky a nemočené hrozienka. Všetko spolu premiešame.
Diskusia k článku:
|
|
|