lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Hovädzie mäso na mlieku

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 23.11.2001
späť
Späť

Poslať
 

650g chudého hovädzieho zadného mäsa, 60g slaniny, cibuľa, kúsok zeleru, 1 mrkva, lyžica masla, ¾ L mlieka, citrónová šťava, soľ

Mäso prešpikujeme 20g slaniny a previažeme niťou. Na pekáči do ružova opečieme 40g pokrájanej slaniny s cibuľou, zelerom a mrkvou. Pridáme maslo a mäso, ktoré popražíme so zeleninou. Potom ho posolíme, odlejeme zvyšný tuk a zalejeme mliekom. Privedieme do varu, potom mäso vložíme do rúry a pomaly pečieme 2 hodiny. Precedíme šťavu, znova prilejeme k mäsu, pridáme trochu citrónovej šťavy a všetko zohrejeme ale nevaríme.

Diskusia k článku:

naozaj sa to musím spýtať, pretože recepty, ktoré tu ponúkate, mi pripadajú, mierne povedané, nejedlé. a to netvrdím ako chlap, ktorý nevie, kde sa v kuchyni vyskytuje linka a ako sa používa strúhadlo...
Neregistrovaný - anonym, 26.11.2001 23:33, jazz(`na`)szm.com
Don´t worry!<BR>Je to jedlé. Ak to neokoreníte s cyankali alebo arzenikom, aj to prežijete. <BR>Niektoré recepty sú tu pravdaže komplikované a málokto sa s nimi chce babrať. <BR>Niektoré sa podľa mňa oplatí vyskúšať, iné nie. <BR>To je každého osobná vec. Ako má kto chuť a dobrú vôľu.<BR>Takže dobrú chuť a dobrú vôľu prajem!<BR>:-)<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 27.11.2001 08:39, pelech(`na`)dmd.sk
Žeby druhý kuchár na slovenskom I-nete? Máš aj dáke meno? Anonymov sa totiž na "Lady" vyskytuje viac.<BR>Kuchárske recepty nie sú lekárenské, ktoré treba bezpodmienečne dodržať. Vo varení sa fantázii medze nekladú.
Neregistrovaný - zdenka, 27.11.2001 14:28
Ciao ANONYM! Vítam Ťa medzi nami! Prosím, prosím, napíš Tvoje recepty na dobrú mňamku, nech sa poučím ako potešiť svojho milého. :-)<BR>Blondínka Nena
Neregistrovaný - nena, 28.11.2001 12:42, nena(`na`)post.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!