PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Grilovaný kozí syr, carpacio z čerstvej červenej repy s rukolovým šalátikom na Racio Toaste
4 porcie
Doba prípravy: cca 20 minút
Potrebujeme:
- 1 balenie Toast RACIO
- 160 g plátkov kozieho syra
- 1 červenú repu
- 2 dcl červeného vína
- 25 g cukru
- rozmarín
- mleté čierne korenie
- rukolu
- soľ
- olivový olej
- vínny ocot
Postup:
- Červenú repu očistíme a narežeme na tenké plátky.
- Zalejeme ich prevarenou marinádou, ktorú pripravíme z červeného vína, cukru, rozmarínu a mletého korenia. Necháme ich marinovať jeden deň.
- Plátky repy odkvapkáme a kladieme na Racio Toast. Na repu ukladáme plátky kozieho syra, ktoré sme sprudka opiekli na panvici s olivovým olejom. Navrch položíme rukolu dochutenú olivovým olejom, soľou, korením a vínnym octom.
- Vínnou marinádu dozdobíme hotovú porciu.
Diskusia k článku:
|
|
|