PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Cheesecake s jahodami - Vykúzlite tú správnu vianočnú atmosféru s RACIOm
Na vianočné sviatky, považované za najkrajšie dni v roku, sa tešia snáď všetci z nás bez rozdielu veku. Je to aj vďaka neopakovateľnej atmosfére, keď sa po roku môžeme opäť stretnúť so svojimi blízkymi pri jednom stole. Ak sa chcete aj vy popýšiť chutnými a pritom originálnymi vianočnými a silvestrovskými pochúťkami, inšpirujte sa netradičnými receptami, ktoré potešia nielen vaše oči, ale aj chuťové poháriky a vyčaria tú správnu sviatočnú atmosféru.
Cheesecake s jahodami
4 porcie
Doba prípravy: cca 60 minút
Potrebujeme
Korpus:
- 1 balenie Raciolky mliečno-kakaové RACIO
- 25 g masla
Plnka:
- 200 g krémového syra
- 50 g kryštálového cukru
- 1 vajce
- ½ vanilkového lusku
- 20 g kyslej smotany
Poleva:
- 20 g kyslej smotany
- 5 g práškového cukru
Zdobenie:
Postup:
- Raciolky podrvíme v mixéri nadstavcom na sekanie zeleniny. Pri miešaní pridáme zmäknuté maslo. Túto zmes natlačíme do formy, v ktorej budeme koláčik piecť.
- Krémový syr vymiešame spolu s kryštálovým cukrom, pridáme vajce, jadierka z vanilkového lusku a kyslú smotanu. Celú zmes dobre vymiešame a nalejeme na utlačený korpus.
- Pečieme vo vodnom kúpeli (ponorená forma vo vode do 1/3) pri teplote 160 °C. Po 10 min. znížime teplotu na 110 °C a pečieme ďalších 30 minút.
- Koláčik necháme vychladnúť aspoň 3 hodiny v chladničke a navrch nalejeme rozmiešanú kyslú smotanu s práškovým cukrom. Nakoniec ho ozdobíme čerstvými jahodami nakrájanými na jemné prúžky.
Diskusia k článku:
|
|
|