Cesto:
· 16 dkg rozomletých piškót
· 10 dkg Korunného cukru hnedého
· 6 dkg masla
· 2 lyžice medu
· 2 lyžice kakaa
· 2 lyžice rumu
· Korunný cukor práškový na obaľovanie
Krém:
· 1 bielok
· 7 dkg Korunné cukru práškového
· 5 dkg masla
· 1 žĺtok
Postup:
Z rozomletých piškót, hnedého cukru, masla, medu, kakaa a rumu vytvoríme cesto. Vytvarujeme z neho guľôčky, ktoré obalíme v práškovom cukre, vložíme ich do formičky a prstom povytláčame tvar. Druhou stranou varechy urobíme v úliku otvor. Na krém zmiešame bielok s práškovým cukrom, zohrejeme nad parou a necháme vychladnúť. Maslo vytrepeme so žĺtkom. Obe zmesi spojíme, keď budú mať rovnakú teplotu, pomocou lyžičky dávame do otvoru každého úlika. Nakoniec uzatvoríme piškótou, aby krém nevytiekol.