lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nový kapsulový kávovar Tchibo Cafissimo Compact a nové prémiové kávové kapsule

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 12.12.2012
späť
Späť

Poslať
 

Tchibo rozširuje ponuku kapsulových kávovarov o Tchibo Cafissimo Compact s unikátnou technológiou troch tlakov sparovania kávy na prípravu prekvapkávanej kávy, caffè crema či espressa a zabudovaným zásobníkom na použité kapsule. Vďaka kompaktnému tvaru sa hodia aj do malých kuchýň alebo do menších kancelárií na pohodlnú a čistú prípravu až ôsmych šálok kávy za sebou. Rovnako ako ostatné kapsulové kávovary tejto spoločnosti aj Tchibo Cafissimo Compact umožňuje individuálne voliť množstvo vody, a teda intenzitu pripravovaného nápoja. Tento energeticky úsporný prístroj je nový v stálej ponuke obchodov Tchibo a v e-shope v červenej, bielej a čiernej. Súčasne Tchibo rozširuje ponuku systému Cafissimo o štyri úplne nové druhy prémiových kávových kapsúl Espresso Brazil Beleza, Espresso Ethiopia Abaya, Caffè Crema Colombia Andino a Caffè Crema India Sirisha, ktoré budú v stálej ponuke.

 

Tchibo Cafissimo Compact

Kapsulový kávovar s unikátnou technológiou troch tlakov sparovania kávy na prípravu prekvapkávanej kávy, caffè crema či espressa a integrovaným zásobníkom na použité kapsule. Vďaka kompaktnému tvaru sa hodí aj do malých kuchýň alebo menších kancelárií na pohodlnú a čistú prípravu až ôsmych šálok kávy za sebou. Množstvo vody v šálke možno individuálne nastaviť. Energeticky úsporný – po 15 minútach sa vypne a ďalej spotrebováva iba minimum energie (0,5 W/hod.). Dostupný v troch farbách červenej, bielej a čiernej v kamenných obchodoch Tchibo a v e-shope.

 

Espresso Brasil Beleza

100% Tchibo Arabica, zušľachtená talianskym bubnovým pražením. Osobitá chuť intenzívnej brazílskej kávy s lahodnými stopami horkej čokolády a orieškov.

Espresso Ethiopia Abaya.

100% Tchibo Arabica, zušľachtená talianskym bubnovým pražením. Aromatická etiópska káva s kvetinovou, jemne jasmínovou arómou.

Caffè Crema Colombia Andino

100% Tchibo Arabica, zušľachtená šetrným oddeleným pražením, typickým pre Tchibo. Sviežu plnú chuť tejto kolumbijskej kávy podtrhuje ľahký limetkový tón

Caffè Crema India Sirisha

70% Tchibo Arabica, zušľachtená šetrným oddeleným pražením, typickým pre Tchibo. Vyvážená a plná indická káva s jemnou príchuťou medu a sladu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!