lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
VEĽKONOČNÝ BARANČEK

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 7.3.2013
späť
Späť

Poslať
 

Potrebujeme:

·         2 celé vajcia,

·         100 g Korunného cukru krupicového,

·         80 g masla,

·         180 g polohrubej múky,

·         1 lyžička prášku do pečiva,

·         vanilkový cukor,

·         citrónová kôra,

·         hrozienka na ozdobu,

·         Korunný cukor práškový mlynček.

Uvedené množstvo je určené pre malú až stredne veľkú formu.

 

Postup:

Žĺtky oddelíme od bielkov a vymiešame s cukrom a maslom asi ¼ hodinu. Potom pridáme polohrubú múku zmiešanú s práškom do pečiva, vanilkovým cukrom, citrónovou kôrou a nakoniec so snehom z bielkov. Pripravené cesto dáme do dobre vymastenej formy. Pečieme v predhriatej rúre asi 45 minút najskôr na 200˚C, po 15 minútach znížime na 180˚C. Po upečení necháme barančeka vo forme, kým sa cesto trochu oddelí od stien formy. Potom ho vyklopíme. Dve hrozienka dáme na miesto očí a nosa. Výdatne pocukrujeme Korunným cukrom v mlynčeku.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!