lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 27. December, , Dnes oslavuje Filoména
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kurča Grófka Marica

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 2.11.2000
späť
Späť

Poslať
 


Potrebujeme:
1 kurča, 40g karotky, 12 malých cibuliek, 100g masti, 2 žĺtky, 250g šampiňónov, 0,1l sladkej smotany, 60g múky, tymian, bobkový list, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, soľ

Postup:
Očistené a umyté kurča pokrájame na menšie kúsky, osolíme ho, okoreníme a prudko opečieme na horúcej masti. Opečené mäso poprášime múkou, podlejeme vodou, prikryjeme a varíme na miernom ohni. Neskôr pridáme cibuľky, pokrájanú karotku, tymian, bobkový list, petržlenovú vňať a pomaly varíme asi 40 minút. Zmes odstavíme z ohňa, zahustíme žĺtkami, ktoré sme rozšľahali v troške sladkej smotany, a už nevaríme. Do omáčky pridáme osobitne uvarené alebo konzervované šampiňóny. Ako prílohu odporúčame hrianky.

Dobrú chuť praje Lady ...

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!