lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 20. December, , Dnes oslavuje Dagmara
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
RÉMY MARTIN KOKTEILY - Rafinované a originálne

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 2.6.2013
späť
Späť

Poslať
 

Ušľachtilé koňaky už nepatria len do rúk znalcov. Stále častejšie oslovujú mladú generáciu, ktorá sa nebráni  experimentom a objavovaniu nových rozmerov harmonickej chuti prémiových destilátov.

Pôvodne sa koňak servíroval vždy čistý alebo s troškou ľadu, aby sa nenarušila jeho chuť. Barmani aj konzumenti však objavili, že koňak Rémy Martin je natoľko charakteristický, že sa výborne hodí na miešanie rafinovaných kokteilov, v ktorých sa snúbi vyzretá chuť koňaku so sviežou chuťou čerstvého ovocia a ďalších prísad bez toho, aby zanikla jeho chuť.  Tak vznikajú rozmanité Rémy Martin kokteily, ktoré umožňujú vychutnať si nezvyčajné chute a prekvapujúce kombinácie. Každý nový miešaný drink Rémy Martin je niečím zaujímavý a originálny, preto sa pripravuje na špeciálne slávnostné príležitosti.

K nim patrí aj tohtoročný Filmový festival v Cannes, na ktorom si mohli hviezdy strieborného plátna vychutnať kokteil Rémy Soolong špeciálne pripravený pre túto príležitosť. Predstavuje originálnu kombináciu vyzretej chuti a silnej arómy koňaku Rémy Martin VSOP s osviežujúcou chuťou šťavy z grepu a citróna. Rafinovanosť kokteilu podčiarkne špecifická horkastá chuť  Benedictine a aróma  Bitter Peychauds s kvetinovým nádychom.

Ingrediencie na prípravu Rémy Soolong:

·      3 cl koňaku Rémy Martin VSOP

·      1 cl  čajového sirupu Milky Soolong

·      1,5 cl šťavy z grepu; 1 cl  citrónovej šťavy

·      1 cl Benedictine

·      3 dieliky Bitter Peychauds

Návod na prípravu:

1.    Všetky ingrediencie (okrem Bitter Peychauds)  vložíme do šejkra a dôkladne pretrepeme.

2.    Obsah scedíme  cez  sitko do pohárov s ľadom.

3.    Pokryjeme rozdrveným ľadom, doplníme 3 dielikmi  Bitter Peychauds, ozdobíme kolieskom grepu a ihneď podávame.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!