lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 30. December, , Dnes oslavuje Dávid
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Dusené jelenie závitky

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 9.7.2001
späť
Späť

Poslať
 

600 gramov jelenieho stehna, 60 gramov údenej slaniny, 60 gramov tuku, 80 gramov kyslých uhoriek, 160 gramov zeleru a mrkvy, 120 gramov cibule, horčica, citrón, cukor, mleté čierne korenie, celé čierne a nové korenie, bobkový list, vývar alebo voda, soľ

Z odblaneného, umytého a osušeného stehna pokrájame štyri rezne /150 gramov/, naklepeme, okrajové blany narežeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou, naplníme slaninou, zelerom, mrkvou a uhorkami pokrájanými na rezance, zvinieme, spevníme špáradlami a zo všetkých strán opečieme na rozohriatom tuku. Vyberieme a na tuku po opekaní speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme celé čierne a nové korenie a bobkový list. Vložíme opečené závitky, podlejeme vývarom a udusíme do mäkka. Mäkké závitky vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, popražíme a zalejeme vývarom a povaríme. Ako príloha sú ideálne knedle alebo cestovina.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!