PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Kto je Roman Paulus
Šéfkuchár hotela Alcron prišiel z pražského hotela Hilton, kde pôsobil ako Sous Chef reštaurácie Czech-House Grill & Rotisserie.
Má mnoho skúseností zo zahraničia - medziiným pôsobil v Londýnskom hoteli Savoy, pol roka strávil na zaoceánskej lodi Queen Elisabeth II na ceste okolo sveta. Poznatky získaval na mnohých školeniach (The Emirates Academy of Hospitality Management) a stážach v reštauráciách ocenených michelinskou hviezdou (La Pergola v Ríme, Maison du Boeuf v Bruseli). V roku 2004 sa stal Mladým manažérom roka vyhlasovaným Národnou federáciou hotelov a reštaurácií ČR. V hoteli Alcron nadviazal na úspešný projekt varenia pre verejnosť a vedie tiež populárne lekcie varenia pre deti.
Roman Paulus: „Najlepšie sa varí z čerstvých surovín a dnes to naozaj nie je problém, všetko dostanete kúpiť čerstvé. Ja som za to – nakúpiť a hneď uvariť. A odporúčam tiež nakupovať sezónnu zeleninu a ovocie. Jedálny lístok by sme mali prispôsobiť zrýchlenému životnému štýlu – takže variť ľahšie, zdravšie a rýchlejšie.“
Diskusia k článku:
|
|
|