PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Záhorácke kurča
|
|
Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 16.11.2013 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Počet porcií: 4
Čas prípravy: 30 minút
Čas pečenia: 60 minút
Príloha: bez prílohy, prípadne čerstvý chlieb
Potrebujeme:
1 celé kurča
600 g zemiakov uvarených v šupke
1 cibuľa
1 PL masti
1 PL oleja
500 g kyslej kapusty
soľ
500 ml kuracieho vývaru
Postup:
Kurča naporciujeme. Zemiaky ošúpeme a nakrájame na kolieska. Cibuľu nakrájame na kolieska a opečieme na zmesi masti a oleja, spolu s porciami kurčaťa. Do pekáča navrstvíme zemiaky, osolíme, dáme kapustu, porcie opečeného kurčaťa a opečenú cibuľu, spolu s tukom a výpekom. Podlejeme kuracím vývarom a pečieme asi jednu hodinu pri teplote 180 °C.
Recepty a foto HYZA
Diskusia k článku:
|
|
|