lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 23. December, , Dnes oslavuje Nadežda
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Zbojnícka ihla

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 10.4.2001
späť
Späť

Poslať
 

400g bravčového alebo jahňacieho mäsa zo stehna, 400g sviečkovice, 4 cibule, 200g údenej slaniny, kolieska klobásky, 50g oleja, 1dl červeného vína, mleté čierne korenie, soľ

Plátky mäsa zo stehna a zo sviečkovice o váhe asi po 30g napichujeme striedavo s kolieskami cibule, klobásky a údenej slaniny na ihlu, posolíme, okoreníme, potrieme olejom a pečieme na rošte. Občas polejeme červeným vínom. Podávame s opekanými zemiakmi alebo cesnakovými toastami.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!