lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Karfiolový krém s pestom a chrumkavými krutónmi

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 13.2.2014
späť
Späť

Poslať
 

Ingrediencie:

500 g karfiolu

300 ml Alpro Cuisine

700 ml Alpro Original

1 menšia cibuľa

2 plátky toastového chleba

40 g sušených rajčín

1 strúčik cesnaku

olivový olej

muškátový oriešok

soľ

 

Najemno nakrájanú cibuľu orestujeme doružova na olivovom oleji. Pridáme na ružičky rozobraný karfiol, krátko orestujeme a zalejeme Alpro Cuisine a Alpro Original. Osolíme a pridáme štipku muškátového orieška. Po zmäknutí karfiolu rozmixujeme tyčovým mixérom, podľa potreby zahustíme zápražkou pripravenou z oleja a múky a dobre prevaríme. Pokiaľ chceme dosiahnuť hladšiu konzistenciu, krém precedíme cez jemné sitko. Toastový chlieb nakrájame na malé hranoly, ktoré ľahko pokvapkáme olivovým olejom a v trúbe vyhriatej na 200˚C opražíme dozlata. Zo sušených rajčín, 50 ml olivového oleja a rozdrveného cesnaku pripravíme za pomoci tyčového mixéru rajčinové pesto, ktoré aj s krutónmi podávame spoločne s polievkou.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!