PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Steak z lososa s zelerovým krémom
|
|
Spracoval(a) : Monika
Dátum : 15.2.2014 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Ingrediencie:
• 4 steaky z lososa (cca po 150 g)
• 500 g zeleru
• 300 g zemiakov
• 1 cibuľa
• 3 strúčiky cesnaku
• 200 ml Alpro Cuisine
• 100 ml Alpro Original
• 100 g čiernych olív
• 2 lyžičky píniových orieškov
• tymian, bazalka
• muškátový oriešok
• soľ
Najemno nakrájanú cibuľu orestujeme doružova na olivovom oleji spolu s nakrájaným zelerom, zemiakmi a cesnakom. Prilejeme Alpro Cuisine a Alpro Original. Pridáme bylinky, osolíme a nastrúhame trocha muškátového orieška. Po uvarení zeleru a vyvarení zhruba polovice tekutiny zmes rozmixujeme tyčovým mixérom na jemný krém. Dochutíme soľou a korením. Osoleného lososa opečieme na rozpálenej panvici z oboch strán. Servírujeme ho na lôžku zelerového krému, posypeme sprudka orestovanými píniovými orieškami a pokrájanými čiernymi olivami.
Diskusia k článku:
|
|
|