lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 22. December, , Dnes oslavuje Adela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Topkura

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 31.5.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 kurča, 1 vývar, 60g masla, 100g šampiňónov, 2 dl vína madeira, soľ
Plnka: 300g husacej pečene, 150g šampiňónov, koňak, mleté čierne korenie, muškátový oriešok, soľ, strúhanka

Umyté kurča vysušíme, osolíme, naplníme plnkou, zviažeme a na masle z dvoch tretín upečieme. Ešte nedopečené vyberieme, vložíme do hlbokej hlinenej misy, pridáme nakrájané šampiňóny, ktoré sme 5 minút dusili na víne, polejeme vypečenou šťavou zmiešanou s madeirou a vývarom. Prikryjeme a ešte asi 30 minút pečieme v rúre.

Plnka: Pečeň a šampiňóny pokrájame na väčšie kocky, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pridáme mletý muškátový oriešok, koňak a dobre premiešame a zahustíme strúhankou.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!