lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Znovuobjavené čaro pudingov!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 27.3.2014
späť
Späť

Poslať
 

Občas nájdete puding tak výnimočný svojou chuťou, že si vás okamžite podmaní, zláka a opantá, že si vystačíte len s miskou a lyžičkou. Nič viac k nemu nebudete potrebovať. Presne taký je puding od Podravky Dolcela prémium s príchuťou Bourbon vanilka. Bohatá chuť vanilky podporená opojnou arómou je zvýraznená pravým pomletým vanilkovým strukom. Všimnete si to vďaka tmavým zrniečkam, ktoré sa v pudingu nachádzajú. Odvážnejší môžu využiť svoju fantáziu a pustiť sa do prípravy najrozličnejších pudingových dezertov. Viac inšpirácie na www.podravka.sk alebo na facebookej stránke Podravka Slovensko.

 

A jeden recept vám prinášame – vychutnajte si krehkú tortu s tvarohom a čokoládou!

 

Krehká torta s tvarohom a čokoládou

Ingrediencie:

Krehké cesto

200g hladkej múky

20g kakaa

80g cukru

80g masla

5 lyžíc mlieka

1 malá lyžička prášku do pečiva

 

Plnka

2 žĺtky

50g práškového cukru

1 Dolcela puding bourbon vanilka prémium

400g čerstvého tvarohu

200ml mlieka

Jemne strúhaná kôra z 1 citrónu

80g čokoládových perličiek alebo kúskov čokolády

200ml sladkej smotany na šľahanie

 

Postup:

Zmiešajte múku, kakao a preosejte. Pridajte prášok do pečiva, cukor, maslo, mlieko a zamieste cesto. Cesto (¾) rozvaľkajte a vložte do tortovej formy.  Na plnku vymiešajte žĺtky s cukrom do peny, pridajte pudingový prášok, rozmiešaný tvaroh, mlieko a citrónovú kôru. Na konci primiešajte čokoládové perličky alebo kúsky čokolády a prelejte po ceste vo forme. Zvyšok cesta vyvaľkajte, nakrájajte na pásiky, ktorými prekryjete povrch koláča v tvare mriežky. Pečte 15 minút v rúre zohriatej na 200°C, potom znížte teplotu na 180° C a pečte ešte 40 minút.

Koláč ochlaďte a podávajte s ušľahanou šľahačkovou penou


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!