PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
|
|
Piatok, 18. Apríl,
,
Dnes oslavuje Valér |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Paradajkový koláč so slaninou
|
|
Spracoval(a) : Monika
Dátum : 23.4.2014 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
Počet porcií: 4-5
Doba prípravy: 30 minút
Ingrediencie:
· 1 balenie lístkového cesta
· 190 g zakysaná smotana
· 150 g mozzarelly
· 120 g slaniny
· 4 ks väčších paradajok
· 5 strúčikov cesnaku
· MAGGI Vegga Klasik
Postup:
Lístkové cesto rozvaľkáme na veľkosť pečiaceho plechu, ktorý vyložíme pečiacim papierom alebo vymažeme tukom.
Zakysanú smotanu rozmiešame s MAGGI Vegga Klasik a potrieme tenkou pravidelnou vrstvou. Ideálne vždy skončíme 1 cm od okraja. Na takto pripravený koláč poukladáme plátky paradajok a cesnak, na rezance nakrájanú slaninu, natrhanú alebo nakrájanú mozzarellu. Koláč dáme zapiecť do rozohriatej trúby na 180˚C, po dobu 25 minút.
Tip: Ešte na horúci koláč natrhajte pár lístkov čerstvej bazalky
Diskusia k článku:
|
|
|