lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sila prírody proti zubnej erózii

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 25.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Za žiarivým úsmevom sa skrýva zdravie celých úst. Rozhodujúca je nielen ich hygiena, ale aj strava, ktorú konzumujeme. Súčasné potraviny však oslabujú zubnú sklovinu a spôsobujú v ústach nemalé škody. Paradoxne najviac ich  majú na svedomí obľúbené nápoje, ako sú ovocné šťavy, nealkoholické limonády, ale aj víno a pivo. Ich kyslosť zmäkčuje zubnú sklovinu, čím môže dôjsť k jej erózii. Experti z Laboratórií Vademecum preto vyvinuli vysoko účinnú zubnú pastu obsahujúcu prírodné zložky – Vademecum ProVitamin Repair, ktorá regeneruje mikropoškodenia na povrchu zubov vďaka inovatívnej technológii tekutej skloviny. Kvalitu zubnej pasty Vademecum ProVitamin Repair ocenila aj Slovenská komora zubných lekárov, ktorá tejto zubnej paste udelila na rok 2014 svoju pečať.

Každý si rád dopraje pohár dobrého vína či osviežujúcu limonádu. Avšak s každým dúškom vystavujeme naše zuby pôsobeniu kyslosti z týchto nápojov. Zvýšený príjem kolových nápojov, ovocných štiav alebo perlivých nápojov tak môže viesť k vzniku erózii zubnej skloviny. Jej prejavy sú rôzne, od zmeny farby a vzhľadu zubov až k zmene ich citlivosti.

Jedným z najzávažnejších príznakov erózie zubnej skloviny je prasklina, ktorá výrazne zdrsní povrch zuba. Navyše je odhalený dentín – citlivá zubovina. To spôsobuje zvýšenú bolestivosť a precitlivenosť zubov pri jedení teplých, studených alebo sladkých jedál.

Aby ste si mohli obľúbené nápoje a jedlá bez obáv dopriať, je tu riešenie – zubná pasta Vademecum ProVitamin Repair. Vedecké výskumy potvrdili, že technológia tekutej skloviny v tejto zubnej paste dokáže regenerovať mikropoškodenia na povrchu zubov vďaka prírodným zložkám a prispieva tak k zníženiu ich drsnosti až o 20 percent.

Vademecum ProVitamin Repair svojím zložením s esenciálnymi vitamínmi a prírodnými zložkami pomáha chrániť zdravie zubov, vyživuje ďasná a udržuje ich v prvotriednej kondícii. ProVitamin E Complex sa pri čistení zubov dostane priamo do ďasien, čím zvyšuje prirodzenú vitalitu buniek a podporuje proces regenerácie ďasien. Zubnú pastu Vademecum ProVitamin Repair odporúča aj Slovenská komora zubných lekárov.

Rovnako ako všetky zubné pasty Vademecum PRO Vitamin aj nová Vademecum PRO Vitamin Repair obsahuje fluorid, ktorý chráni a spevňuje zubnú sklovinu a šalviu, ktorá pomáha bojovať proti zápalu ďasien vďaka svojmu antibakteriálnemu účinku. Zubné pasty Vademecum PRO Vitamin sú tak profesionálmi nielen v čistení zubov, ale aj  vo výžive ďasien. Zubnú pastu Vademecum ProVitamin Repair navyše odporúča Slovenská komora zubných lekárov.

               

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!