Recept na dnes: Bruselské kuracie prsia
|
|
Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 17.7.2001 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
2 kurčatá, 200g husacej pečene, 200g teľacieho mäsa, 120g masla, soľ, muškátový kvet, koňak, mandle, smotana
Zadnú časť kurčaťa vykostíme a pomelieme s husacou pečeňou a teľacím mäsom. Posolíme, okoreníme muškátovým kvetom, zjemníme 4 lyžicami smotany a dobre premiešame. Kuracie prsia vykostíme, rozdelíme na 4 porcie, naklepeme, naplníme pripraveným hašé, zabalíme, spevníme špáradlom a upečieme a masle. Ozdobíme praženými mandľami, polejeme koňakom a flambujeme.
Diskusia k článku:
|