lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 22. December, , Dnes oslavuje Adela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Bruselské kuracie prsia

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 17.7.2001
späť
Späť

Poslať
 

2 kurčatá, 200g husacej pečene, 200g teľacieho mäsa, 120g masla, soľ, muškátový kvet, koňak, mandle, smotana

Zadnú časť kurčaťa vykostíme a pomelieme s husacou pečeňou a teľacím mäsom. Posolíme, okoreníme muškátovým kvetom, zjemníme 4 lyžicami smotany a dobre premiešame. Kuracie prsia vykostíme, rozdelíme na 4 porcie, naklepeme, naplníme pripraveným hašé, zabalíme, spevníme špáradlom a upečieme a masle. Ozdobíme praženými mandľami, polejeme koňakom a flambujeme.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!