lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vychutnajte si zmes Škótska a Brazílie!

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 12.7.2014
späť
Späť

Poslať
 

Značka Ballantine’s prekvapuje novinkou, ktorej v žilách prúdi neskrotná brazílska vášeň. Je tu BALLANTINE’S BRASIL, neopakovateľné spojenie škótskej whisky s brazílskymi limetkami a horúci kandidát na hit tohto leta!

 

Ako dopadne spojenie škótskej húževnatosti s ľahkosťou južanských chutí? Odpoveď sa skrýva v Ballantine’s Brasil, nápoji, ktorý sa rodí macerovaním kôry brazílskych limetiek vo vybraných sudoch škótskej whisky. Unikátna novinka v apríli prichádza aj na Slovensko a na muške má najmä tých, ktorí chuť whisky doteraz považovali za príliš náročnú.

 

„Brasil do značky Ballantine’s vnáša nové vzrušenie a sme veľmi hrdí na to, že Slováci si nový produkt môžu vychutnať medzi prvými na svete. Sme si istí, že počas horúceho leta sa v baroch a na letných terasách stane obľúbeným drinkom priaznivcov tmavého alkoholu,“ hovorí Dzureková-Petránková.

 

Ballantine’s Brasil ponúka aj verným milovníkom škótskej dosiaľ neobjavený zážitok svojou ľahkou, čerstvou chuťou, ktorá však ani na moment nezaprie autentickosť whisky. Vďačí za ňu zreniu v sudoch nielen s bohatou prímesou kôry brazílskych limetiek, ale aj štipkou aromatickej vanilky a jemného jablka.

 

35% obsah alkoholu v Ballantine‘s Brasil kopíruje trend najpredávanejších ochutených destilátov na báze whisky, no predovšetkým ju predurčuje na rolu atraktívnej ingrediencie do netradičných whisky drinkov. Užite si chuť Ballantine‘s Brasil počas letných dní s priateľmi a namiešate si osvieženie v podobe Highland Samba - 4 cl Ballantine’s Brasil vo vysokom pohári na ľade a doplňte citrónovou limonádou, šťavou zo štvrtinky limetky a ozdobte rezmi limetky.

 

A čo tak karneval v Riu? Glen Rio pripravíte zo 4 cl Brasil, ktorú vo vysokom pohári na ľade zasnúbte s jablkovým džúsom a ozdobíte rezmi jablka. Dajte národnému nápoju Brazílie nový rozmer a namixujte si Caledinho s kúskami 1 limetky, 2 lyžicami cukrového sirupu, 4cl Ballantines Brasil a ľadovou drťou. Explóziu netradičných chutí zažijete, ak vymeníte trstinový cukor za kokosový alebo bazový sirup. Nezabudnite, heslom tohto leta je „Mixni to s Brasilom“!

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!