PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Bravčové rebierko po česky
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 25.11.2001 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
600g bravčových rebierok, 100g šunky, 50g mozočka, 200g šampiňónov, 2 vajcia, 100g anglickej slaniny, 80g masla, 50g cibule, soľ Bravčové rebierka dobre naklepeme. Na časti masla opražíme cibuľu, pridáme posekaný mozoček, šunku a šampiňóny pokrájané na malé kocky, posolíme, podusíme a napokon pridáme vajcia. Touto zmesou naplníme rebierka, ktoré potom zvinieme ku kosti a obalíme plátkom slaniny. Pečieme v rúre na masle.
Diskusia k článku:
Na rebierkach je aj maso? Chcelo by to nazornu ukazku ako rebierka zvinut.... ku kosti. Podla popisu si to akosi neviem predstavit, ze bucham po holych rebierkach. Neregistrovaný - jan, 16.1.2006 12:58
|
|
|