lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
3 tém, a 57 reakcií.
Včera pribudlo:
3 tém, a 52 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 23. Október, , Dnes oslavuje Alojzia
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kurací tokáň

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 22.8.2001
späť
Späť

Poslať
 

V kastróle vytopíme slaninu, pridáme masť a nadrobno pokrájanú cibuľu. Opražíme dozlatista, pridáme sladkú červenú papriku a mäso pokrájané na malé rezance. Mäso opražíme zo všetkých strán, osolíme, pridáme cesnak, mierne podlejeme a dusíme takmer do mäkka. Potom pridáme na rezance pokrájané papriky a olúpané, pokrájané rajčiaky a ešte chvíľu podusíme. Napokon zahustíme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali múka, a necháme zovrieť. Podávame s haluškami.


Diskusia k článku:

Keby v nazve nebol privlastok kuraci,ake masko by ste pouzili?
Neregistrovaný - jan, 8.2.2006 06:14, jan.pelech(`na`)liebert-hiross.com
Kolko slaniny a aku? Kolko masti? Kolko cibule? Kolko masa? Kolko papriky? Kolko cesnaku? Kolko to dusime? Kolko smotany? ..... milujem ked zeny pisu recepty
Neregistrovaný - Miro, 14.11.2012 23:05
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!