PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 3 reakcií. |
|
|
Nedeľa, 22. December,
,
Dnes oslavuje Adela |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Kurací tokáň
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 22.8.2001 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
V kastróle vytopíme slaninu, pridáme masť a nadrobno pokrájanú cibuľu. Opražíme dozlatista, pridáme sladkú červenú papriku a mäso pokrájané na malé rezance. Mäso opražíme zo všetkých strán, osolíme, pridáme cesnak, mierne podlejeme a dusíme takmer do mäkka. Potom pridáme na rezance pokrájané papriky a olúpané, pokrájané rajčiaky a ešte chvíľu podusíme. Napokon zahustíme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali múka, a necháme zovrieť. Podávame s haluškami.
Diskusia k článku:
Kolko slaniny a aku? Kolko masti? Kolko cibule? Kolko masa? Kolko papriky? Kolko cesnaku? Kolko to dusime? Kolko smotany? ..... milujem ked zeny pisu recepty Neregistrovaný - Miro, 14.11.2012 23:05
|
|
|