lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Odfarbujte! Zosvetľujte! Farbite! – bez kompromisov!

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 30.9.2015
späť
Späť

Poslať
 

Odfarbovanie a farbenie môže poškodiť vaše vlasy a zanecháva ich suché a krehké. Toto poškodzovanie je však dnes už minulosťou vďaka novému systému FIBREPLEX od Schwarzkopf Professional. Ochranný systém zdokonaľuje process farbenia, redukuje lámanie vlasov až o 94%[1] v troch jednoduchých krokoch – zakaždým. A jeho použitie je neuveriteľne jednoduché! FIBREPLEX je možné pridať do akejkoľvek salónnej farby, pre ochranu vlasovej štruktúry počas odfarbovania, zosvetľovania a farbenia. A výsledok? Minimalizovanie lámavosti vlasov bez dodatočného úsilia a zachovanie rovnakých farebných výsledkov. Služba je dostupná v salónoch Schwarzkopf Professional od septembra 2015.

 

FIBREPLEX: revolúcia pre všetkých milovníkov farby

 

Chemický proces v pozadí farbenia môže spôsobiť dlhodobé poškodenie vlasov, ktoré vedie k lámaniu vlasov. Avšak, koloristi si teraz môžu vydýchnuť a svojim zákazníkom dávajú možnosť vyskúšať novú farbu bez obáv. System FIBREPLEX od Schwarzkopf Professional posilňuje a vyživuje vlasy a je vhodný na aplikáciu na salóne ako aj na domácu starostlivosť o farbené vlasy.

 

Tri jednoduché kroky

 

Krok 1: Najprv, zmiešajte FIBREPLEX N°1 BOND BOOSTER s farbiacim krémom a developerom. Nezáleží na tom, či zosvetľujete, odfarbujete alebo farbíte. Keď farba začne pôsobiť, dochádza k otvoreniu vlasovej kutikuly a do vlasu preniká oxidačné farbivo a farebné pigmenty. Tak sú zároveň vlasové vlákna chránené a posilnené počas procesu farbenia. Vlasy sú okamžite posilnené a vyzerajú zdravo aj bezprostredne po farbení- ich lámavosť je znížená už pri tejto prvej faze.

Krok 2: Po umytí farby z vlasov, vpracujte do vlasov  FIBREPLEX N°2 BOND SEALER, nechajte pôsobiť 5-10 minút pre vyživujúcu starostlivosť, potom opláchnite. Tento krok dodá vlasom extra dávku uhladenia a stabilizuje väzby posilnené v kroku 1.

 

Krok 3: Použitie FIBREPLEX sa nekončí na salóne. Tretí krok systému FIBREPLEX predstavuje aplikácia špeciálne navrhnutá na domáce použitie. FIBREPLEX N°3 BOND MAINTAINER zaisťuje dlhotrvajúce farebné výsledky a pružnú vlasovú štruktúru, ktorá je chránená proti novému poškodeniu, hlavne pôsobením tepla. Mal by byť používaný dvakrát týždenne na vlhké, práve umyté vlasy. Nechajte pôsobiť 5 - 10 minút, potom dôkladne opláchnite. To Vám zaručí, že vlasy budú vyzerať zdravo a zostanú vyživené až do ďalšieho farbenia- od korienkov až po končeky.

 

Prečo komplikovať niečo jednoduché?

 

Jednoduché použitie systému FIBREPLEX, počas bežného procesu farbenia, robí jeho aplikáciu na salóne naozaj jednoduchou- nevyžaduje žiadne dodatočné kroky počas farbenia. Farebné výsledky zostanú použitím FIBREPLEX N°1 BOND BOOSTER nezmenené a produkt nemá vplyv na krytie alebo požadovanú úroveň zosvetlenia. Vďaka Fiber Bond technológii, dochádza k posilneniu jednotlivých vlasových vláken. To zanecháva povrch vlasov uhladený a lesklý. Dokonalé pre všetkých, ktorí radi skúšajú nové veci a nechcú sa obávať o zdravie svojich vlasov.

 



[1]Odfarbovanie s FIBREPLEX v porovnaní s bežným odfarbovaním

 


Diskusia k článku:

a kde ho kúpim? normálne v drogérii či u kaderníka?
Martina, 28.11.2017 16:52
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!