lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Príprava na jar

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 8.3.2001
späť
Späť

Poslať
 

V zime bolo najdôležitejšie dodávať pleti vlhkosť, táto požiadavka pokračuje, ale musíme ju už doplniť ochranou pred UV žiarením. Už prvé jarné lúče môžu vytiahnuť pehy a pleť poškodiť, preto si pokojne dajte na tvár krém s UV filtrom, aj keď idete na prechádzku do mesta. Vhodnou a osvedčenou ochranou sú aj krycie mejkapy, takmer všetky moderné už obsahujú UV filtre, ale pri kúpe sa o tom pre istotu presvedčte. Dbajte však aj na to, aby ste si aspoň raz do týždňa dopriali masku. Ak nemáte chuť piplať sa s domácou, kúpte si hotové masky. Delia sa na hydratačné, čistiace a „päť minútové“ Ich účelom je presvetliť na cca 24 hodín vašu pleť. My však opäť vsádzame na prírodu.

Maska č 1
Ak máte mastnú pleť urobte si masku z petržlenu, zeleru a vajca. Štvrť zeleru a malý petržlen ostrúhajte nadrobno. Ušľahajte tuhý sneh z jedného bielka a všetko spolu zmiešajte. Potom to naneste na tvár a nechajte 20 minút pôsobiť. Tvár umyte vlažnými kamilkami.

Maska č 2
Je určená pre starnúcu a citlivú pokožku. Získame ju zmiešaním dužiny polovice zrelého avokáda, s polovicou lyžice citrónovej šťavy a lyžice medu. Aj touto maskou sa natrieme na 2O minút. Tvár si potom opláchneme zeleným čajom.

Maska č.3
Má pomôcť ochabnutej, bledej pleti. Vyrobíme si ju z nastrúhaného jablka, lyžice medu a lyžice mletých ovsených vločiek alebo mletých mandlí. Opäť ju necháme pôsobiť 20 minút a pleť umyjeme vodou, v ktorej sme vyvarili petržlen.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!