lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
G. EDWARD GRIFFIN

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 16.10.2013
späť
Späť

Poslať
 

G. EDWARD GRIFFIN (narodený 7. novembra 1931, Michigan, Detroit) je americký spisovateľ, producent dokumentárnych filmov a mimoriadne  vážená  osobnosť  v oblasti  politického  boja  za  slobodu. Už ako jedenásťročný sa stal detským hercom v rádiu a neskôr manažérom miestnej rozhlasovej stanice. Po získaní titulu v odbore Reč a komunikácia na Michiganskej univerzite krátko slúžil v armáde, až sa definitívne začal venovať tvorbe dokumentárnych filmov a písaniu kníh.

Známy je svojím talentom na spracovanie zložitých problémov a ich prezentáciu v jasnom zrozumiteľnom jazyku, ktorý je prístupný a pochopiteľný pre širokú verejnosť. Griffinovo celoživotné dielo obsahuje široké spektrum tém – od archeológie, medzinárodného  bankovníctva,  terorizmu či  OSN,  až po históriu daní,  ekonomiku a zahraničnú politiku USA  a v neposlednom rade vedu a politiku liečby rakoviny vo svete, o ktorej aktuálne prednáša na exkluzívnych konferenciách v Prahe a Bratislave.  

Medzi jeho najznámejšie diela patrí kritika modernej ekonomiky a Americkej centrálnej banky Netvor z Jekyllovho Ostrova, ale aj kniha Svet bez rakoviny: Príbeh vitamínu B17. Je jedným z najuznávanejších  odborníkov  na  tematiku  alternatívnej  liečby rakoviny vitamínom B17 a aj napriek tomu, že jeho kniha prvý raz vyšla ešte v 70. rokoch, teší sa neutíchajúcemu záujmu, vydaná bola už v siedmych jazykoch a v súčasnosti prebieha jej preklad do ďalších štyroch.

G. Edward Griffin je čestným držiteľom prestížnej ceny Telly Award za vynikajúce výsledky v oblasti televíznej produkcie. V roku 2002 založil medzinárodnú organizáciu Freedom Force International, ktorá je sieťou ľudí protestujúcich proti totalitným praktikám svetových vlád a bojujúcich za zachovanie a rozšírenie osobnej slobody každého jednotlivca. Je tiež zakladateľom a prezidentom nadácie The Cancer Cure Foundation, ktorá sa ako nezisková organizácia venuje výskumu a vzdelávaniu v oblasti alternatívnych metód liečby rakoviny.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!