lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Baby Direkt praje veľa zábavy pri objavovaní sveta hračiek značky Fehn

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 29.8.2014
späť
Späť

Poslať
 

Česká rodinná firma Baby Direkt, ktorá sa špecializuje na predaj i výrobu kvalitných potrieb pre deti i rodičov, sa rozhodla zaradiť do svojho sortimentu jedného z ďalších celosvetovo uznávaných výrobcov hračiek, nemeckú značku Fehn. Tento výrobca má za desiatky rokov pôsobenia na trhu množstvo priaznivcov, ktorí vedia oceniť kvalitné a veľmi dômyselne spracované výrobky. Značka Fehn doslova vytvára svoj vlastný detský svet, ktorý nabáda k objaveniu a ktorého predstavitelia svojím zamatovo hebkým plyšom lákajú na pomaznanie.

 

„Začiatkom mája tohto roku sme zaradili do svojho portfólia nemeckú značku Fehn, ktorá už dlhé roky vyrába osobité plyšové hračky pre najmenších,“ hovorí Lukáš Fiala, manažér nákupu spoločnosti Baby Direkt, s.r.o. „Výrobky tejto značky sú vhodné i pre dojčatá a vynikajú zamatovo hebkým a príjemným materiálom. Nielen vďaka týmto vlastnostiam si získali srdce detí po celom svete,“ dodáva Lukáš Fiala.

 

Nemecká značka Fehn pôsobí na trhu už 65 rokov. Jej výrobky sú vhodné aj pre tých najmenších, pretože sú vyrobené z veľmi príjemných a vysokokvalitných materiálov a spĺňajú všetky európske bezpečnostné normy. Z ponuky značky Fehn si vyberie naozaj každý, pretože poskytuje širokú škálu plyšových hračiek, hracích diek, detských kolotočov nad postieľku a iných produktov. Všetky hračky sú navrhnuté tak, aby podporovali a rozvíjali detskú fantáziu a zároveň stimulovali všetky zrakové, sluchové a hmatové zmysly detí. Každá kolekcia hračiek je prispôsobená hlavnej myšlienke a od tej sa odvíja podoba všetkých produktov od hracej deky až po osušku či dojčenské ponožky.

 

 

Tipy od spoločnosti Baby Direkt na obľúbené a zaujímavé produkty značky Fehn:

 

Fehn Oskar prebaľovacia podložka medvedík

Hebká a veľmi pohodlná prebaľovacia podložka, ktorá je vhodná už pre novorodencov. Mamičkám poslúži aj ako ohrádka na odpočinok dieťaťa alebo ako vložka do hlbokého kočiarika.

 

Fehn Safari 3D aktivity vankúš

Pohodlne vystlaný aktívny vankúš s hrazdičkou, ktorý umožňuje nielen odpočinok, ale hlavne stimuluje očnú koordináciu, sluch, hmat a všímavosť dieťaťa. V tom všetkom dieťaťu napomáhajú rôzne druhy materiálov a farieb, hrkálka, zrkadlo a príjemný zvuk zvončeka.

 

Fehn Safari hrací kolotoč nad postieľku

Jedna z vecí, ktorá by nemala chýbať v detskej výbavičke. Detský kolotoč deti upokojuje, pomáha ich ukolísať na spánok a zároveň stimuluje ich očnú koordináciu. Po natiahnutí strojčeka, do ktorého nie sú potrebné batérie, sa rozoznie príjemná melódia. Upínací systém je vhodný na väčšinu detských postieľok. Veselé hračky, ktoré lákajú na pomaznanie, sa dajú jednoducho odpojiť, a tak poslúžia aj ako obľúbená plyšová hračka.

 

Fehn plyšová kocka aktivity – slon

Príjemná hračka pre bábätká z jemného plyšu, ktorá ich zaujme svojím atraktívnym a veselým vzhľadom. Kocka aktivity je ľahká edukatívna hračka, ktorá podporuje vývoj všetkých zmyslov a vďaka hryzadlu podporuje i prerezanie prvých zúbkov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!