lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nie je wellness ako wellness

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 12.12.2014
späť
Späť

Poslať
 

Cítite vyčerpanosť? Chýba vám iskra? Wellness pobyt je riešenie! Už samotné slovo v nás evokuje samé príjemné veci – pohodu, absenciu stresu, balzam pre dušu aj telo. Pozor však, aby ste si nenaordinovali len lacný placebo efekt.

Odbornosť na prvom mieste

S wellness pobytmi sa u nás za posledné roky roztrhlo vrece, čo zvádza k ilúzii, že so širokou ponukou rastie priamoúmerne aj kvalita. Treba mať ale na zreteli, že nie je wellness ako wellness a nie všetky proklamované „ozdravné“ účinky relaxačných pobytov sú založené na realite. Jedine tým, že zveríte svoje telo do rúk odborníkov a v technicky špičkovo vybavenom prostredí, budete mať istotu, že wellness pobyt sa pozitívne podpíše na vašom zdraví.

Na rozdiel od bežných wellness zariadení, špecializované wellness pobyty, ako napríklad Dr.Medical Wellness v Kúpeľoch Trenčianske Teplice, musia spĺňať neporovnateľne náročnejšie kritériá prevádzkovania. Medzi inými i to, že kúpeľný personál pozostáva zásadne zo špecialistov – či už ide o lekárov, stredný zdravotnícky personál alebo rehabilitačných pracovníkov – pripravených zaistiť vám najvyšší štandard pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti v súlade s trendmi súčasnej balneoterapie. Prítomnosť školeného personálu uvítate v prípade, že potrebujete poradiť či usmerniť. Ako pri procedúrach, tak i pri cvikoch.

„Vždy je dôležité porozprávať sa s odborníkom a necvičiť na vlastnú päsť. Minimálne prvé hodiny cvičenia by mali prebiehať pod dohľadom,“ akcentuje dôležitosť odborného vedenia profesionálna trénerka Mgr. Alexandra Machanová.

Na vode v bazéne záleží!

Vyhrievaný bazén vo wellness hoteli – nech je akokoľvek komfortný – sa nikdy nevyrovná liečivej sile vody z termálneho prameňa. Jedny z najstarších kúpeľov na Slovensku, Kúpele Trenčianske Teplice, lákajú návštevníkov na širokospektrálne účinky prírodnej sírnej termálnej vody. Tá v kombinácii s romantickou polohou celého miesta dotvára žiadaný wellness efekt pravých kúpeľov.

Viete, za čo platíte?

V pravých kúpeľoch je tiež samozrejmosťou, že v cene vášho relaxačného pobytu sú už zahrnuté aj konkrétne liečebné procedúry, ktoré vám nielen konštruktívne vyplnia čas, ale predovšetkým zaručia, že vďaka komplexnej starostlivosti odídete náležite oddýchnutí a tento pocit bude mať dlhotrvajúci účinok. Vo wellness hoteloch sú procedúry zvyčajne mimo cenového balíčka pobytu a ich nevyvážená skladba môže ľahko viesť k tomu, že prvý pracovný týždeň z vás všetky známky pohody zmyje.   Doprajte si preto wellness zážitok, čo nevybledne ani po vašom návrate do všedného režimu hektických dní. Pre pravý relax navštívte pravé kúpele!    

www.kupele-teplice.sk  www.pravekupele.sk

 Foto: Kúpele Trenčianske Teplice

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!