lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 16 reakcií.
Včera pribudlo:
3 tém, a 53 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 22. Január, , Dnes oslavuje Zora
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jogurtovo-smotanová torta s ovocím

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 15.2.2013
späť
Späť

Poslať
 

Activia biela zrejúca v tégliku svojou hustou konzistenciou a jemne nakyslou chuťou osloví tých, ktorí hľadajú hustý a zároveň nízkotučný jogurt. Je skvelá nielen na raňajky alebo desiatu, ale je vhodná aj na prípravu rýchlych a chutných dezertov.

 

 

Potrebujeme:

  • 1 plát tortového korpusu
  • 1 väčší pomaranč
  • 1 dvojbalenie Activie bielej zrejúcej v tégliku (2x120 g)
  • 1 smotanu na šľahanie (215 g)
  • 15 g sypkej želatíny
  • 1 väčší citrón
  • 150 g práškového cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 1 stužovač šľahačky
  • 500 g ovocia na zdobenie

 

 

Postup:

Tortovú formu s priemerom 26 cm vyložíme tortovým korpusom. Jogurt zmiešame s cukrom. Smotanu vyšľaháme dotuha. Do misky vyžmýkame šťavu z citróna a pomaranča, nasypeme do nej želatínu a necháme rozpustiť. Potom ju po častiach vmiešame do osladeného jogurtu.

Keď začne hmota tuhnúť, vmiešame do nej šľahačku. Vzniknutý hladký krém nalejeme na korpus, uhladíme a dáme do chladničky najmenej na 4 hodiny stuhnúť.

Smotanu s vanilkovým cukrom a stužovačom vyšľaháme dotuha. Stuhnutú tortu vyberieme  z chladničky, zložíme obvod formy a na povrch rozotrieme šľahačku. Nakoniec jogurtovú tortu ozdobíme podľa fantázie rozkrájaným ovocím. Môžeme zvoliť kiwi, mandarínky, hrozno či jahody.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!